reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
polis dzieki! Ostatnio widze sporo ich na ulicy sa zgrabniutkie i bardzo mi sie podobaja, na pewno bede szukac takiego uzywanego
rachell mnie przekonala opinia zawitkowskiego na ich temat, no coz pozostaje nam wierzyc ze nie sa ;)

rachell nasza Maja tak samo, też się ślizga. Ale nie wiedziałam, że puzzle sa toksyczne. Zamówiłam te co jtaudul. Co prawda w paczce jest 8 puzzli (dziwne co?) ale zamówiłam dwie paczki. Na nasz kąt i tak potrzebuje 15 elementów.

Dziewczyny, czaję się na krzesełko do karmienia. Już prawie kliknęłam, ale zaczęłam rozmyślać i się wahać (zawsze tak mam, no ale w końcu jestem spod wagi ;-)). I już sama nie wiem czy plastikowe cze drewniane? Czy jest jakaś różnica oprócz możliwości regulacji przy plastikowym? Pomijam zupełnie kwestię wyglądu.

ja bardzo chcialam to drewniane z żyrafką ale kuzynka chce mi oddac takie regulowane plastikowe. Sama tez sie czaiła na to drewniane ale tłumaczyła mi, że w nim Maja bedzie siedziała dopiero kolo 8-9 miesiaca kiedy stabilnie sama bedzie siedziec a w tym co chce nam dac pozycja jest nawet taka jak bujaczek albo fotelik wiec moze siedziec w nim juz teraz.

rachell tez jestem waga i robie identycznie jak Ty :-) chce juz cos kupic , czesto sie rozmyslam albo odkladam na nast dzien:) Tak jak pisze Doriss takie w takim plastikowym dzieciaczek moze juz siedzie bo mozesz siedzenie rozlozyc do pozycji prawie lezacej . Moja uwielbia w nim byc , ale nie cierpi jak zapinam ja w pasy momentalnie jest czerwona i nadyma sie jak zabka :-) Nie wiem jak drewniane ale plastiwoke ma kolka i mozesz je swobodnie przesuwac no i wydaje mi sie ze jest wygodniejsze niz drewniane :-) takie jest moje zdanie :-)

reklama
rachell nasza Maja tak samo, też się ślizga. Ale nie wiedziałam, że puzzle sa toksyczne. Zamówiłam te co jtaudul. Co prawda w paczce jest 8 puzzli (dziwne co?) ale zamówiłam dwie paczki. Na nasz kąt i tak potrzebuje 15 elementów.

Ja też wzięłam dwie paczki - Hello Kitty i Kubusia i złożyłam wszystko razem ale teraz z 5 kawałków zrobiłam pudełeczko na zabawki bo na razie miejsca dla Oli wystarczy na pozostałych. Też nie wiedziałam o toksyczności, nawet opakowania nie mam po tych puzzlach żeby sprawdzić. :-(

Do góry