reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

u nas zmiana planów łóżeczkowych!! wstępnie miało byc turystyczne jednak przemyślałam sprawę i kupimy takie tradycyjne drewniane :)

właściwie to kupuje moja siostra, która będzie matką chrzestną mnie pozostaje tylko wybrac :)

mój ty póki co to

ŁOZECZKO HIPPO szufl+ MATER+5 POSCIEL Drewex W-wa (1235761596) - Aukcje internetowe Allegro

podoba mi się bardzo no i mogę dokupic z tej serii ręcznik, kocyk czy rożek!!

Klupś ŁÓŻECZKO RADEK szuflada kołyska teak (1232260101) - Aukcje internetowe Allegro
Łożeczko Julia III + Kołyska !! 2w1 LOLEK RADEK (1232473166) - Aukcje internetowe Allegro
planuje raczej kupić łóżeczko + kołyska. Przyda się na początku do usypiania... w końcu rybka przyzwyczajona jest do kołysania w brzuszku:)

Ale powiem wam, ze rybka jeszcze słabo się porusza.. raz na dwa dni wieczorem.. może jeszcze za wcześnie bo termin mam na koniec lutego..

reklama
evela ładne te łóżeczka.
A propos łózeczek, dolna szuflada bardzo się przydaje, szczególnie jak się ma nie za wiele miejsca w domu.
My kupiliśmy co prawda egzemplarz bez szuflady, bo te z szufladą były już niedostępne, a zależało nam na ciemnym kolorze politurowanym (nie widać struktury słoi) pasujacym do naszych mebli, ale mąż złota rączka dorobił. Łózeczko nawet zachowało się w dobrym stanie (gdzieniegdzie na poręczy odciski zębów :-D), więc zamierzam je wykorzystać. W przyszłym miesiącu synek idzie do swojego pokoju, potem kilka miesięcy łóżeczko sobie stoi i czeka na nowego lokatora.

reklama
Do góry