ale piekny!!gdzie taki kupilas?w jakiejs sieci sklepow?chce taki)))))
reklama
rachell
Fanka BB :)
A my nieustannie szukamy tapety. I nic. W sklepach non stop to samo. Chcemy coś neutralnego i raczej spokojnego, żeby można było jeszcze obrazki powiesić, no i żeby z tego wszystkiego się pstrokacizna nie zrobiła.
A najlepsze jest to, że mąż jest już w takim stanie, że wziąłby każdą, byleby tylko już pokój zrobić. Ale ja się nie poddam. Będę szukać do upadłego ;-)
A najlepsze jest to, że mąż jest już w takim stanie, że wziąłby każdą, byleby tylko już pokój zrobić. Ale ja się nie poddam. Będę szukać do upadłego ;-)
my tez juz kupiliśmy wózek, zdecydowałam się na firmę Silver Cross,
wszystko perfekcyjnie wykonane nawet najmniejszy szczegół, z dodatków świetna osłonka przeciwdeszczowa, do gondoli cieplutki śpiworek, w torbie ocieplacz na butelkę i mata do przewijania awaryjnego
do tego bardzo mi się podoba wizualnie
:-) i nie spotkam takiego na ulicy, bo ten Emmaljunga, który brałam pod uwagę to co chwilę ktoś miał jak tylko z domu wyszłam
duza gondola (podobna do wymiarów emmaljungi), w tym spacerówka i dodatkowo robi się kołyskę więc na pierwsze miesiace będzie idealnie, na razie jestem bardzo zadowola a resztę zobaczę w praktyce, tylko brakuje jeszcze fotelika

wszystko perfekcyjnie wykonane nawet najmniejszy szczegół, z dodatków świetna osłonka przeciwdeszczowa, do gondoli cieplutki śpiworek, w torbie ocieplacz na butelkę i mata do przewijania awaryjnego

duza gondola (podobna do wymiarów emmaljungi), w tym spacerówka i dodatkowo robi się kołyskę więc na pierwsze miesiace będzie idealnie, na razie jestem bardzo zadowola a resztę zobaczę w praktyce, tylko brakuje jeszcze fotelika

tutaj jest chyba stos pomysłów na pokój dla dziecka 
POKJ DZIECICY - inspiracje w Babiniec Cafe - Forum Kobiet

POKJ DZIECICY - inspiracje w Babiniec Cafe - Forum Kobiet
Faktycznie. Fajną stronkę znalazłaś. My dopiero po urodzeniu zaczniemy urządzać pokoik. Ja mieszkam u teściów. I na tym samym piętrze na którym jesteśmy są cztery pokoje. Dwa należą do nas, w jednym mieszka siostra M i w drugim chce mieć salonik. Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że po pewnym czasie będzie musiała się pogodzić z oddaniem pokoju dla bratanka. Póki co jak mały się urodzi będzie spał z nami.
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Ładne te wasze zakupy kocykowe i ciuszkowe!
Angelka a gdzie kupiłaś takie fajne obrazki z Kubusiem Puchatkiem? Urządzam synkowi pokój i coś takiego byłoby fajniejsze od naklejek na ścianę, które oglądałam.
Zanbab, jak nasze dzieci będą jeździć w zimie spacerówką, to będą mieć już prawie rok i będą za małe na śpiworek, więc chyba do gondoli się przyda. Ja w sumie co do inwestowania w dużo ciepłych rzeczy też mam wątpliwości, bo zanim urodzę i wyjdę na pierwszy spacer, to już marzec będzie, więc tak naprawdę kombinezon i kocyk powinny wystarczyć, może zima nie będzie trzymać do kwietnia.
Angelka a gdzie kupiłaś takie fajne obrazki z Kubusiem Puchatkiem? Urządzam synkowi pokój i coś takiego byłoby fajniejsze od naklejek na ścianę, które oglądałam.
Zanbab, jak nasze dzieci będą jeździć w zimie spacerówką, to będą mieć już prawie rok i będą za małe na śpiworek, więc chyba do gondoli się przyda. Ja w sumie co do inwestowania w dużo ciepłych rzeczy też mam wątpliwości, bo zanim urodzę i wyjdę na pierwszy spacer, to już marzec będzie, więc tak naprawdę kombinezon i kocyk powinny wystarczyć, może zima nie będzie trzymać do kwietnia.
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
Ewitka obrazki kupilam w CASTORAMIE

Podziel się: