reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Figa, wózek świetny. Też się zastanawiałam nad nim dla dzieci. A jak się go prowadzi? Bo ja coś nie mogłam go dźwignąć.
Agunia31, ja mam ROANa i do tej pory korzystam ze spacerówki. Jest super. Wielka i synek może w niej spokojnie spać.

Angelka ja oglądałam te łóżeczka też na żywo i prezentują się super, solidnie. A kupiłam na allegro, bo taniej wyszło.

reklama
agunia - łóżeczko sliczne- chyba jedno z ładniejszych jakie sa na rynku :)

ja mam zamiar na początek kupić kołyskę - ale jak mi się nie uda, to wyślę męża po to łóżeczko :)

moim faworytem jest First Years - ma dużo fajnych funkcji - oprócz standardowych wibracji, kołysanek i bicia serca, ma możliwość kilkustopniową regulacji wysokości, ściąganą gondolę, przewijak i regulowany zagłówek , a w razie co - pasy bezpieczeństwa , choc mój mąż nie wyobraża sobie zapinania dziecka w pasy do spania:)

zastanawiam się tylko, czy wizus będzie mi odpowiadał , bo nie widziałam tego na żywo niestety ...

a wczoraj wypatrzyłam takie cudo na allegro - chyba podoba mi sie najbardziej ze wszystkich tego typu kołysek , tylko jest to po prostu kołyska i nic więcej...szkoda...

kołyska.jpg

Do góry