w tesco jest dobra promocja na mate-puzzle - 39,99 zł - ja za swoja dawalam 54 :-) taka mata jak w linku PUZZLE PIANKOWE KUBUŚ PUCHATEK TREFL WARSZAWA (1611849089) - Aukcje internetowe Allegro lub do wyboru cars - bdb jakość :-)
reklama
Ja polecam łóżeczko turystyczne, moja siostra spała w nim jak wyrosła z kołyski, a w dzień się w nim bawiła. Ja też zamierzam kupić Ninie fajne łóżeczko turystyczne, już kilka razy w takim spała i bardzo jej się podobało.
malamii06
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny!
Zamierzam kupić matę edukacyjną i nie mogę się zdecydować. Może coś poradzicie z doświadczenia?
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST - KURIER (1619378996) - Aukcje internetowe Allegro
[FONT="]ZABAWKI TINY LOVE INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1583005613) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT="]Mata Edukacyjna Kick & Discover Tiny Love MK (1615175620) - Aukcje internetowe Allegro tutaj podoba mi się ten element do kopania przez maluszka i ta poduszka na brzuszek[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Będę wdzięczna za pomoc
[/FONT]
Zamierzam kupić matę edukacyjną i nie mogę się zdecydować. Może coś poradzicie z doświadczenia?
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST - KURIER (1619378996) - Aukcje internetowe Allegro
[FONT="]ZABAWKI TINY LOVE INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1583005613) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT="]Mata Edukacyjna Kick & Discover Tiny Love MK (1615175620) - Aukcje internetowe Allegro tutaj podoba mi się ten element do kopania przez maluszka i ta poduszka na brzuszek[/FONT]
[FONT="] [/FONT]
[FONT="]Będę wdzięczna za pomoc
[/FONT]
w tesco jest dobra promocja na mate-puzzle - 39,99 zł - ja za swoja dawalam 54 :-) taka mata jak w linku PUZZLE PIANKOWE KUBUŚ PUCHATEK TREFL WARSZAWA (1611849089) - Aukcje internetowe Allegro lub do wyboru cars - bdb jakość :-)
kurcze Vikigus ja sie napalałam na te puzzle, ale w moim miescie-wsi jeszcze nie ma tesco
My matę mamy z tiny love, ale taką: TINY LOVE mata edukacyjna PLAC ZABAW kick&play (1624410608) - Aukcje internetowe Allegro i młodemu się podoba. Za to karuzelkę też mamy rainforest fp i nią Isław jest zafascynowany 
[edit] Ten artykuł, który wklejałam był ogólnie o puzzlach piankowych, nie wiem czy istnieją jakieś nietoksyczne czy wszystkie mają wycofywać. Ja w każdym razie nie będę ryzykować.
[edit] Ten artykuł, który wklejałam był ogólnie o puzzlach piankowych, nie wiem czy istnieją jakieś nietoksyczne czy wszystkie mają wycofywać. Ja w każdym razie nie będę ryzykować.
Ostatnia edycja:
angelka123
i tylko nadzieja......
My matę mamy z tiny love, ale taką: TINY LOVE mata edukacyjna PLAC ZABAW kick&play (1624410608) - Aukcje internetowe Allegro i młodemu się podoba. Za to karuzelkę też mamy rainforest fp i nią Isław jest zafascynowany![]()
My tez mamy tą matę - Stas zachwycony
malamii06
ligotka
malamii my mamy wesola farme
mala ja lubila na poczatku, teraz woli turlac sie samemu po kocu 
reklama
ja w dzień korzystam z kojca KOJEC HORN COUNTRY BERBER 6xGRATIS GWARANCJA 12 MC (1606706501) - Aukcje internetowe Allegrosprzedałam moja kołyskę - a teraz myslę sobie że jednak za wcześnie- bo chociaz mala w nocy spi ze mna to jednak w dzien ja tam wkladam jescze czasami...i teraz mam dylemat - co kupic - myslalam o łóżeczku turystycznym ale nie chce zeby to byl jakis klamot- ktos coś poleca?
leży też w leżaczku/huśtawce FISHER PRICE HUSTAWKA LEŻACZEK 3W1 NAPRAWDE WARTO (1600962254) - Aukcje internetowe Allegro
obie rzeczy polecam
mate mamy taką i kładę ją w kojcu FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA PRECIOUS PLANET SUPER (1620530777) - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: