reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Ja polecam łóżeczko turystyczne, moja siostra spała w nim jak wyrosła z kołyski, a w dzień się w nim bawiła. Ja też zamierzam kupić Ninie fajne łóżeczko turystyczne, już kilka razy w takim spała i bardzo jej się podobało.

Cześć dziewczyny!
Zamierzam kupić matę edukacyjną i nie mogę się zdecydować. Może coś poradzicie z doświadczenia?
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST - KURIER (1619378996) - Aukcje internetowe Allegro
[FONT=&quot]ZABAWKI TINY LOVE INTERAKTYWNA MATA EDUKACYJNA (1583005613) - Aukcje internetowe Allegro[/FONT]
[FONT=&quot]Mata Edukacyjna Kick & Discover Tiny Love MK (1615175620) - Aukcje internetowe Allegro tutaj podoba mi się ten element do kopania przez maluszka i ta poduszka na brzuszek[/FONT]
[FONT=&quot] [/FONT]
[FONT=&quot]Będę wdzięczna za pomoc :)
[/FONT]

Ostatnia edycja:
:) dziewczyny zamiast zawęzić wybór to mi dorzucacie kolejną do wyboru hehe :) Fajna ta mata, wyobrażam sobie właśnie, że dzieciaki mają dużo frajdy jak coś mogą kopnąć i w odpowiedzi usłyszą jakieś dźwięki czy światełka :)

reklama
sprzedałam moja kołyskę - a teraz myslę sobie że jednak za wcześnie :( - bo chociaz mala w nocy spi ze mna to jednak w dzien ja tam wkladam jescze czasami...i teraz mam dylemat - co kupic - myslalam o łóżeczku turystycznym ale nie chce zeby to byl jakis klamot- ktos coś poleca?
ja w dzień korzystam z kojca KOJEC HORN COUNTRY BERBER 6xGRATIS GWARANCJA 12 MC (1606706501) - Aukcje internetowe Allegro

leży też w leżaczku/huśtawce FISHER PRICE HUSTAWKA LEŻACZEK 3W1 NAPRAWDE WARTO (1600962254) - Aukcje internetowe Allegro

obie rzeczy polecam:)

mate mamy taką i kładę ją w kojcu FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA PRECIOUS PLANET SUPER (1620530777) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry