reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wszystko dla naszych dzieci - PORADY i NASZE ZAKUPY(wózki, łóżeczka, mebelki itp)

reklama
Polis, fajny wózek. Podobny do espiro magic.

A ja dziś dorwałam w lumpach śpiworek do spacerówki za całe 7 zł. Jeszcze nie sprawdzałam jak pasuje (bo to jest śpiworek od maclarena), ale jakoś na pewno się pokombinuje.

A ja dzisiaj w końcu kupiłam nosidełko, zdecydowałam się na Pentelkę, choć o mało co nie kupiłam Ono Natural (nie mieli czerwonych :-) no i jednak o połowę droższe). Ciekawa jestem jak się będzie sprawować... Temat wózka nadal otwarty choć mój główny typ to Peg Perego SI, ech gdyby nie ta cena...

polis bardzo mi sie podoba ten wozeczek! Wlasnie podobny jest do espiro magic, musze poszukac takiego uzywanego bo na ta cene maz na pewno sie nie zgodzi, powiedz mi jeszcze jak on sie sklada to jest taki szeroki czy taki ala parasolka...??
Ewitko napisz jak przyjdzie nosidelko czy jestes zadowolona??

My też puzzle piankowe mamy już ze 2 miesiące, mała uwielbia na nich się bawić, kręcić, turlać itp. A kot uwielbia je drapać:)

Woczraj w Askocie kupiłam małej kombinezon na zimę, tzn. osobno spodnie- brązowe w kwiatki wyszywane i różową kurteczkę. Nie były w komplecie, w ogóle rozmiarówka strasznie dziwna bo spodnie kupiłam na 80 a kurteczkę na 68 ale była tak duża jak 80 innej firmy... Mam nadzieję, że będzie dobra. A że to wyprzedaż była to razem dałam 90 zł a na prawdę ciuszki ładne i dobrej jakości:)

Ostatnia edycja:
my wczoraj kupiliśmy te klocki aktywne z fisher price i Lenka od rana z nimi szalała .małej tak się podobały że padła ze zmęczenia i zasnęła przy nich ;p Ogólnie fajne ,i myślę że na dłużej ,teraz łapie pojedynczo w rączki i ogląda , liże itp ;)

my wczoraj kupiliśmy te klocki aktywne z fisher price i Lenka od rana z nimi szalała .małej tak się podobały że padła ze zmęczenia i zasnęła przy nich ;p Ogólnie fajne ,i myślę że na dłużej ,teraz łapie pojedynczo w rączki i ogląda , liże itp ;)

kochana bylas ogladac te zabaki w pennym??
w jakim sklepie kupiliscie klocuszki,pytam z ciekawosci bo my jezdzimy do toysrusa

kochana bylas ogladac te zabaki w pennym??
w jakim sklepie kupiliscie klocuszki,pytam z ciekawosci bo my jezdzimy do toysrusa

klocuszki kupiłam w Famili

a w Pennym nie byłam ;-P nie było czasu :/ a ty patrzyłaś?

ogólnie szukam ciekawego sklepu z zabawkami bo mały wybór jest w tych w okolicy

reklama
Do góry