Ewitka
Majowo-lutowa mama
Koleżanka ma takiego konia  na biegunach, ale twierdzi, ze to kurzołap, córka średnio była nim  zainteresowana, stwierdziła, że taki prosty Little tickes u znajomych  bardziej jej przypadł do gustu, bo się pewnie na nim czuła a bujał się  mocno  (LITTLE TIKES Bujak KONIK NA BIEGUNACH KOŃ + BONUS (2155918005) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.) Ekstra są te droższe Little Tikes zwierzatka czy motocykl, aleś tego wynalazła Sylvanas! No i przede wszystkim bezpieczniejsze od takiego konika póki co.
A ja nadal jestem na etapie wyboru jeździka, wynaleźliśmy ze szwagierką takie chicco CHICCO 71518 JEŹDZIK PCHACZ ROWER 4W1 ERGO GYM + (2164472953) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podoba mi się, ale cena już nie. Nigdy nie wiadomo co to warte...

A ja nadal jestem na etapie wyboru jeździka, wynaleźliśmy ze szwagierką takie chicco CHICCO 71518 JEŹDZIK PCHACZ ROWER 4W1 ERGO GYM + (2164472953) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. podoba mi się, ale cena już nie. Nigdy nie wiadomo co to warte...

Ostatnia edycja: 

ja sie rozczulam nad jedna zabawka zeby mi miejsca nie zajmowala, pozatym jak leza zabawki to ja zaraz je chowam, nie lubie jak mi sie walaja po domu, a zuza swojego pchacza tylko przesuwa zeby dojsc do innych zabawek i robic balagan. Narazie najlepsze zabawki to
 ja sie rozczulam nad jedna zabawka zeby mi miejsca nie zajmowala, pozatym jak leza zabawki to ja zaraz je chowam, nie lubie jak mi sie walaja po domu, a zuza swojego pchacza tylko przesuwa zeby dojsc do innych zabawek i robic balagan. Narazie najlepsze zabawki to