Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tym bardziej ze w nocy jej przebierac nie musze zazwyczaj kupki w nocy nie ma odkad dostaje tez butelke za to jak zrobi rano to jestem czesto w ciezkim szoku ze az tyle tego w jelitkach miała.
No i w nocy, jak do niego wstajemy, to najgorszą rzeczą jest właśnie przewijanie... To Ty nie przewijasz z siuśków? Może ja nazbyt nadgorliwa jestem 
Chcialabys lezec w mokrym pampersie? Wydaje mi sie ze nie... Wiec nadgorliwa napewno nie jestes :-).ANo i w nocy, jak do niego wstajemy, to najgorszą rzeczą jest właśnie przewijanie... To Ty nie przewijasz z siuśków? Może ja nazbyt nadgorliwa jestem![]()
.A siku? Mój Borys też w nocy kupek nie robi, ale za to sika na potęgę - mogłabym wymieniać pieluchę co 20minutNo i w nocy, jak do niego wstajemy, to najgorszą rzeczą jest właśnie przewijanie... To Ty nie przewijasz z siuśków? Może ja nazbyt nadgorliwa jestem
![]()

Ja na jedym pampersie wiecej nie zbankrutuje, a przynajmniej bede miala swiadomosc, ze zrobilam wszystko co tylk moglam, aby umozliwic mu dalszy spokojny i dluuugi sen - ba! Nie tylko jemu, bo sobie tez.