Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

- to pije 
Mój też pluł na początku. Ja robiłam po 10 ml wody i herbatki i podawałam do skutku w końcu załapał. Podobno często jak się wprowadza coś nowego to maluchy pluja na poczatku.;-)Oli a co kiedy moj maly pluje woda przegotowana, woda z glukoza i koprem? Juz sama nie wiem, mam wrazenie ze jedyne co mu smakuje to mleko, a przeciez musi cos pic...
... no ale weź tu nie daj jak dziecko chce jesc i wrzeszczy... a moja mała w nocy mało je bo cyc + max 2 miarki a w dzień potrafi co 2,5 h siorbać 120-130ml+ cyc i do tego herbatki.....nie ulewa, jest zadowolona, spokojna jak zje, ładnie spi...tylko kup nie robi codziennie...widocznie wszystko co zjada jej zostaje w tłuszczyku....

...ale spoko starsza też mi tyła na potege i wiecie co? przestała jesc jak miała 7 mies i szybko ją rówieśnicy dogonili bo przez kolejny rok jedzenie nie wchodziło jej wcale....wiec chyba wolę by teraz jadła i była spokojna by potem miała z czego wyrastać jak przyjdzie jej okres siadania, raczkowania i chodzenia....Kobieto droga, jak tys to uczynila, ze Twoje dziecie tak ladnie spi w nocy? ;-)Moja księżniczka od kilku dni przesypia całe noce (21.00-6.00), karmimy się więc tak: 6,9,12,15,18,21