Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Smoczek mam Avent do gęstych płynów i leci.
Wczoraj pani doktor na widok Filipa zapytała: "ile to dziecko ma i kto go tak utuczył"Ale że co mam dziecko głodzić?
![]()
ale jesteś okropna niechcesz głodzić dziecka ;-);-);-);-) - jak tylko fifiaczek zacznie biegać wszystko spadnie 
a co to za smoczek? my mamy ten z 3 dziurkami ale musze poszuka ć z wiekrzymi bo do kleiku niezabardzo...
Aniu jeśli mowa o smoczkach z AWENT-u to popatrz dokładnie w sklepie.
Tak jak mówisz smoczki z 3 dziurkami są tak samo oznaczone jak te z jedną dużą dziurką-sama znalazłam to przez przypadek. Ja też mam te z 3 dziukami i kleik przez nie nie przejdzie- ja probowałam pociągnąć i nie dałam rady a co takie maluchy maja zrobić.
Te z dużą dziurką mają dziurkę- paseczek poprzeczny- jak dziecko ugryzie to dziurka ta rozszerza się i gęste pięknie przepływa.

.Jakie dajecie mleczko maluszkom?Pytam bo my jesteśmy na Bebilonie1 ale ze względów finansowych związanych z rozpoczęciem urlopu wychowawczego przy zmianie mleczka na 2 chcę przejść na troszkę tańsze jednocześnie uniknąć problemów z brzuszkiem.Zastanawiam się pomiędzy Nan,Hipp i Bebiko.