Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to kawal chlopa ma byc i powinien byc w tej gornej a nie dolnej granicy ;-).Tau znalazłam w necie ze dzieci karmione sztucznie powinny zjadac 6-8 porcji po 80/100 ml i powinny przybywac do 200g na tydzien po tym co piszesz Michas je w normie zywieniowej![]()

Co do szczepien to powiedzcie mi czy slyszalyscie o szczepionce na Ratowirusy ??
;-)

Ale z tego co wiem szczepionki na rotawirusa sa doustne...tak tak ja tez mam zamiar szczepić na wszystko co możliwe i to najlepiej te łączone u mnie na rotawirusa to koszt 210 zł. podaje sie ją łączoną z inną by niekłóć kilka razy![]()
.
..........no ale co 2-3 h musiała sie nawcinać....a nadmiar spaliła jak przestała mi jeść w wieku 7 mies....
... do tej pory chwale boga pod niebiosa, ze miała zapasy bo bym sie chyba zamartwiła na smierć..a tak to mi po prostu nie przybierała z pół roku i tyle...a teraz 25-50ty centyl i wygląda idealnie....He he bo to jest szczepionka doustna