Serduszko1
Fanka BB :)
oj kurna Kamil juz z 6 kg ;p
a jak zaczynal jesc butle to 1 tydzin przybyl 500 g a w 2 tyg 1 kg ;o to wiec duzo ;d
moj pudzian ;d
No mój Kuba podobnie hahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj kurna Kamil juz z 6 kg ;p
a jak zaczynal jesc butle to 1 tydzin przybyl 500 g a w 2 tyg 1 kg ;o to wiec duzo ;d
moj pudzian ;d
pulpety ;d
;d hah ;d
ja mojego nazywam pulpet pupecik krecik ;d itp ;p ;d
a Pati a jak z wygladem twoich piersi ? zmienily sie ?
a co myslicie o mleku HIPP?Moja mala ma skorupe na policzkach i na kolankach,pediatra powiedzial ze to od mleka.Karmilam Bebilon HA wiec kazal zmienic na HIPP i obserwowac .Na pudelku nie pisze ze to hipoalergiczne i zastanawiam sie czy pomoze.Bo buźka mego dzieciatka juz jest luszczaca sie i brzydko wyglada.
Co dziecko ,to inny brzuszekHej . Ja tez karmie butelka , na początku karmiłam bebilonem i dziecko czuło sie po nim okropnie straszne gazy które nie dały mu spać ponad miesiąc , z poczatku nie wiedzialam ze to wina mleka ale w końcu zmienilam na bebiko i wszystkie problemy mineły))