mój syn na poczatku tez jadl pepti, ale strasznie wymiotował. do tej pory jest na nanie wazy 6,750 , pani pediatra zaleciła wprowadzac nowe pokarmu grubasowi ponieważ już dawno podwoił swoja mase urodzneiową (2,800) Póki co jemy kleik kukurydziany a dzis dostał troche jabłuszka
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A my tez jestesmy na butelce prawie od początku z przyczyn zdrowotnych Bartusia,którego uratowali lekarze.Teraz pijemy bebilon pepti.
marga82
Lutóweczka2010
A my tez jestesmy na butelce prawie od początku z przyczyn zdrowotnych Bartusia,którego uratowali lekarze.Teraz pijemy bebilon pepti.
Madzia moj Bartus tez jest na pepti:-) i jak mu smakuje??
madzia84
Madzia moj Bartus tez jest na pepti:-) i jak mu smakuje??
Smakuje mu bardzo jak widzi butelke to az sie cały trzesie i buzke otwiera
marga82
Lutóweczka2010
Smakuje mu bardzo jak widzi butelke to az sie cały trzesie i buzke otwieraO masz tez Bartusia
![]()
Bartosz, a twoj Bartłomiej czy Bartosz?? A lubi zupki ?? Dajesz słoiczki czy sama gotujesz??
madzia84
Bartosz, a twoj Bartłomiej czy Bartosz?? A lubi zupki ?? Dajesz słoiczki czy sama gotujesz??
Mój to Bartłomiej.Daje słoiczkowe obiadki zupki itd i wszystko zjada.Ostatnio tesciowa dla próby zrobiła rosołek i nie bardzo mu podszedł smieszne miny przy tym robił.
marga82
Lutóweczka2010
Mój to Bartłomiej.Daje słoiczkowe obiadki zupki itd i wszystko zjada.Ostatnio tesciowa dla próby zrobiła rosołek i nie bardzo mu podszedł smieszne miny przy tym robił.
To zazdroszcze bo moj nie chce wcale jesc zupek ani słoiczkowych ani tych co ja sama ugotuje :-( aaa i mamy taki sam leżaczek bujaczek :-):-):-)
madzia84
Ja jestem zadowolona ze tak ładnie je obiadki,musi nabierac siły do 20 wrzesnia
A z lezaczka jestem zadowolona.
marga82
Lutóweczka2010
Ja jestem zadowolona ze tak ładnie je obiadki,musi nabierac siły do 20 wrzesniaA z lezaczka jestem zadowolona.
a co bedzie 20 wrzesnia??
reklama
madzia84
a co bedzie 20 wrzesnia??
Bartusia czeka druga operacja serduszka beda mu otwierac klatke piersiowa i mostek ma szmery i dziurke która sie nie zarosła po pierwszej operacji.Pierwsza operacje miał w marcu jak miecały miesiac.Mój Bartus same problemy ze zdrowiem dobrze ze teraz jest ok.
Podziel się: