A ja nie wiem kiedy dopajać małego
Moje mleko (z butelki) dostaje ok. 3 razy na dobę) reszta to Bebiko. Kiedy mam wiedzieć że małemu chce się pić?? Czy dzieci odróżniają wodę od mleka?? Chodzi mi o to czy np. jak jest głodny a podam mu wodę to nie pomyśli sobie: "jestem głodny więc wypiję wszystko co mama mi poda, byleby zapełnić żołądek" 
i na odwrót... Czy w nocy też mam mu podać wodę czasem?? W nocy budzi się średnio co 3 godziny...
Moje mleko (z butelki) dostaje ok. 3 razy na dobę) reszta to Bebiko. Kiedy mam wiedzieć że małemu chce się pić?? Czy dzieci odróżniają wodę od mleka?? Chodzi mi o to czy np. jak jest głodny a podam mu wodę to nie pomyśli sobie: "jestem głodny więc wypiję wszystko co mama mi poda, byleby zapełnić żołądek" 
i na odwrót... Czy w nocy też mam mu podać wodę czasem?? W nocy budzi się średnio co 3 godziny...
Dopajaj między karmieniami jak Mała nie śpi ale oczywiście nic na siłę bo w Twoim mleku też jest picie, ale staraj się podawać samą wodę bo później będzie tak jak u nas tylko herbatka i nic więcej

.ja myślałam że młody mi za mocno ssie pierś ???
W dodatku też są bardo wrażliwe na zmiany temperatur. Już nie wspomnę o wycieraniu się ręcznikiem po kąpieli. Oprócz witaminy B poleciła po karmieniu robić ciepłe okłady na piersi. No i oczywiście pilnować, aby maluszek dobrze był przystawiony.