Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja daję przegotowaną... i moim zdaniem nie robię źle;-) Z tego co mi się kojarzy to dla dzieci najlepsza jest woda mineralna i jeszcze z atestem. Primavera jest wodą źródlaną. Oznacza to, że ma większy poziom tych wszystkich mikroelementów i innych a dla dzieci malutkich to raczej nie wskazane...

dziewczyny butelkowe jak robicie mleczko to do mleka dajecie zwykłą przegotowaną wodę czy taką kupną z butelek? ja kupuję wodę primavera i gotuję a potem do mleczka podgrzewam w podgrzewaczu.nie mam doświadczenia i nie wiem czy dobrze robię a nie chcę małej na ból brzuszka narażac:-(
kurcze odkąd mała jest na sztucznym mleczku to znowu zaczeła mi starsznie ulewac aż chlustawyczytałam że po bebilonie pepti dzieci niektóre tak mają ale i tak chyba wpon przejde się do przuchodni i zapytm.

Źle to ujęłamPrimavera i żywiec zdrój która również jest wodą źródlaną jest polecana przez instytut matki i dziecka w karmieniu niemowląt a na żadnej wodzie mineralnej nie znalazłam żadnego atestu żeby można było je podawać małym dzieciom ale może przegapiłam![]()
Myślałam o ateście IMiD.Po prostu inaczej t o w słowa ubrałam. A żeby Primavera była polecana to ja nie znalazłam na etykiecie nic a piłam tą wodę przez całą ciążę. No i fakt, Żywiec to źródlanka. Dopiero teraz zobaczyłam
Ale i tak uważam, że lepiej podawać mleko z wodą przegotowaną. Niech się przyzwyczajają dzieciątka
nie wiem czy gotowa ta primavere czy nie????poki co nic małej nie jest i kupki robi bez problemu.ale to tez moze ldatego ze przepajam ja m.in herbatką Hippa ułatwiajacą trawienie.juz sama nie wiem...kurcze to ja juz zglupialamnie wiem czy gotowa ta primavere czy nie????poki co nic małej nie jest i kupki robi bez problemu.ale to tez moze ldatego ze przepajam ja m.in herbatką Hippa ułatwiajacą trawienie.juz sama nie wiem...
Dorcia moja tez przez piersze 3dni stosowania tego mleka meczyła się z kupkami ale dawałam plantex duo i kupki wychodziły. teraz przepajam herbatkami Hippa (po kazdym karmieniu ok 100ml) i jest jedna bardzoooo dużaaa kupa dziennie;-)bez wysiłku;-)
więc jeszcze raz mówie bardzo dobrze robisz ;-)Źle to ujęłamMyślałam o ateście IMiD.Po prostu inaczej t o w słowa ubrałam. A żeby Primavera była polecana to ja nie znalazłam na etykiecie nic a piłam tą wodę przez całą ciążę. No i fakt, Żywiec to źródlanka. Dopiero teraz zobaczyłam
Ale i tak uważam, że lepiej podawać mleko z wodą przegotowaną. Niech się przyzwyczajają dzieciątka
![]()