F
Fiołek2010
Gość
Klara my tez ponoc alergicy i jak malej smakuje to daje odrazu caly sloiczek.daje bardziej tak na wyczucie np.jagód jeszcze nie dawalam mimo iz sa po 4 mies. ,banana dalam troszke ale pokazaly sie jakies krostki no i zapracia wiec nie daje narazie. królik tez jej smakowal ale to bylo miesiac temu teraz kompletnie nie ma czasu na jedzenie łyżeczka no bo i po co-jak mama przez sen nakarmi a czas po przebudzeniu mozna wykorzystac nanauke siadania.;-) czas to zmienic!
musze sei przyznac ze wczoraj dalam dzieciu kawałecek żółtka spróbowac-jejku ale sie zachwycałą. dziś dostanie wiecej bo wczoraj to było tylko tyle zeby smak złapała.
aaa zapomnialam wam naposac ze 22 lipca idziemy do alergologa z małą,ciekawa jestem tej wizyty.tam malym dziecią testów chyba sie nie robi wiec nie wiem jak nam zdiagnozuja badz wyklucza alergie na nabiał.
musze sei przyznac ze wczoraj dalam dzieciu kawałecek żółtka spróbowac-jejku ale sie zachwycałą. dziś dostanie wiecej bo wczoraj to było tylko tyle zeby smak złapała.
aaa zapomnialam wam naposac ze 22 lipca idziemy do alergologa z małą,ciekawa jestem tej wizyty.tam malym dziecią testów chyba sie nie robi wiec nie wiem jak nam zdiagnozuja badz wyklucza alergie na nabiał.
a wczoraj wcięło pół słoiczka risotto z warzywami od 6m aż się ucha trzęsły:-) a tam był pomidor ... poczekamy zobaczymy