• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
bećka tak jak już napisała Rox rozdrabniam jej, albo krusze na małe kawałki i mimo ze nie ma zabków to juz ładnie dziąsełkami przerzuwa :-) tak samo jak jej daje chlebek z masłem, albo z pasztecikiem gergera, mymla mymla i jest dobrze :-)

Black ja uwielbiam tą rolade mniam mniam, oczywiście ja za chlebem nie przepadam wiec sama ją wcinam hihihihi lubie i na ciepło do obiadku i na zimno na kolacje :-)

ja do jajownicy daje masełka truszkę zeby była smaczniejsza :-)

a sie zastanawiam kiedy białko z jajka można podawac bo ja z samego żółtka robie.... póki co ???

Margolia smażenie na tłuszczu raczej jest uważane za nie zdrowe

ja w sumie zawszę dodaje masło do gotowego dania czy do obiadku czy do ziemniaków i go nie roztapiam tylko daję kawałeczki i mieszam z jedzeniem tak samo do jajecznicy skrobię łyżeczką jak twarde i mieszam samo się w ciepłym roztapia

Ja Tymkowi jak daje w rączkę chlebek to je ale jak za miękki to rozpaprze wszystko i sie bawi, brokuly, kalafior to samo.. wszedzie były ale nie w buzi. Zabawy jedzonkiem wiec osobno a mama karmi. :)

reklama
Kaja no D też tak robi że miękkie zgniata właśnie chlebek od razu jest rozwalony i zgnieciony a jak mu się znudzi jedzenie innych rzeczy to potem wszystko smaruje najbardziej właśnie uwielbia zgniatać w ręce żeby był taki odgłos lepienia się

te długie chrupki to znowu musi przełamać na pół aż śmiesznie to wygląda jak się siłuje ;)

i ostatnio lubi się dzielić jedzeniem wiec kilka razy z psem się dzielił biszkoptem dobrze że mój pies mega delikatny i jednym ząbkiem chwyta ;) nam też lubi wciskać takie mega wyślinione chrupki do buzi ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry