Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
beti a moja Zuzia tez pije jeszcze bardzo duzo mleka, inne rzeczy tez jada ale trochę i wiem ze nie jest najedzoona a ona jeszcze mleko wciąga na to , tak jakby tamte jedzenie jej nie syciło... nie wiem czy to dobrze czy zle ze pije jeszcze bardzo duzo mleka????
beti a moja Zuzia tez pije jeszcze bardzo duzo mleka, inne rzeczy tez jada ale trochę i wiem ze nie jest najedzoona a ona jeszcze mleko wciąga na to , tak jakby tamte jedzenie jej nie syciło... nie wiem czy to dobrze czy zle ze pije jeszcze bardzo duzo mleka????
mam takie pytanie. Czy znalazlyscie moze gdzies w necie, jak duze porcje powinno zjadac dziecko w tym wieku? Bo wydaje mi sie ze moja je za duzo... I w ogole czy Wasze dzieci tez maja wystajace brzuszki jak stoja? Moze przesadzam ale jakos mi sie wydaje ze ona jest za gruba - choc oczywiscie miesci sie w tabelach. Sama w sobie nie jest gruba, ale ten duzy brzuch mnie martwi....
Mam nawet w jednej książce taką fajną ilustrację, ale w necie nie mogłam znaleźć podobnej, więc nie wkleję... Tak więc wystający brzuszek to norma. Tymcio też taki ma. I sporo je
A ile je Twoje dzieciątko? Bo ograniczeń chyba dokładnie nie ma opisanych, przynajmniej ja nie znalazłam. Obiad taki jak słoiczek,więc pewnie 190-200 ml około powinien mieć. A reszty nie mam pojęcia. Może jadłospis, który wkleiłam powyżej jakoś Ci pomoże określić ilość posiłów:-)czechow myslę ze nie, bo daje jej najpierw jakieś jedzonko po 3, 4 godzinach więc powinna być głodna a ona zje mało i na mleczko czeka.
przecież nie moze cały dzien szamać sałatki warzywnej hehetak lubi ze szok
A jak Laura , przsypia nocki??? Widze ze juz tylko 5 zostały i bedzie komplet???;-)