• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wszystko o karmieniu dziecka

reklama
Mielone z ryby mielone :-)

Bierzecie filety np. z mintaja i mielicie w maszynce (tylko jak mają za dużo wody to je ściśnijcie bo inaczej będą się rozpadać podczas smażenia) - dodajecie bułki tartej albo namoczonej, cebuli i innych przypraw jak chcecie i lubicie i smażycie normalnie na patelni - nic wyszukanego ale moje dzieciaki strasznie to lubią. No i Gabi która na początku ryb nie zabardzo lubiła tak się przekonała (była święcie przekonana że to takie inne mielone z mięsa a nie z ryby)

heheheh a ja musze Wam powiedzieć ze Ameli ostatnio bardzo zasmakowały owoce morze tzn wcinała krewetki, małże i ośmiornice :-D przynajmiej ona nie wie co to jest i jej nie odrzuca :-D

a dzisiaj oczywiście na obiadek Dorsz świeżutki mniam mniam ! znalazłam taki sklepik gdzie tylko w czwartek sprzedają rybki, pyszne, i dziesiątki rodzajów !

ja znalazam swietny przepis na zapiekanke z ryby - podejrzewam ze nawet te dzieci, ktore za nia nie przepadaja to beda jadly ze smakiem. jak ktos bedzie zainteresowany to piszcie to podam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry