sylwkasz
Fanka BB :)
Ja tez karmie tylko piersia.
A sprawdzam il wypitego mleka tak, ze waze przed przystawieniem do cyca i po cycu. Ale maly mi nie wypija wszystkiego z cyckow.
Dlatego musze skombinowac laktator, zeby sciagnac o poczatku do konca i zobaczyc ile mam mleka, bo inaczej zwariuje, bo ciagle mi sie wydaje, ze mam malo i popaam w paranoje.
Laktatorem sciagniesz mniej niz zjadloby dziecko.W momencie karmienia laktacja sie uruchamia i pokarm jest wytwarzany. Jesli mala przybiera to masz dobra ilosc pokarmu, po co sie tak schizowac.
jedno karmienie trwa nawet poltorej godziny
a o tego karmie co 3 godziny bo on ma zegarek w brzuchu. jak jest u was?
po prostu mam córeczke, która szybko łyka i do leniwych nie nalezy jesli chodzi o karmienie
:-)
nawet w staniku mnie bolą jak cholera co dziwne na otoczce w prawej piersi mam czerwone i myślałam że to mały mnie tak pogryzł jak dotykam to strasznie boli ......ale się zastanawiam czy grzybek mi się jakiś nie przyplątał 
ale cały czas odciągam nie wiem czemu tyle tego
ale już tak nie piecze mocno dziś tylko prawa pierś paliła mnie od środka z sutkami ale szybko przeszło dużo lepiej niż wczoraj
Juz normalnie zastanawialam sie, czy to sa jakies znaki, zebym dala sobie spokoj z tym karmieniem