Kamiśka :)
Fanka BB :)
dziewczyny które dokarmiacie-mam pytanko-jak często dapajacie. mi niestety konczy sie mleczko i musiałam zacząc dokarmiac:-
Położne mówiły mi żeby dopajać pomiędzy karmieniami

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziewczyny które dokarmiacie-mam pytanko-jak często dapajacie. mi niestety konczy sie mleczko i musiałam zacząc dokarmiac:-

Położne mówiły mi żeby dopajać pomiędzy karmieniami![]()
Kaamaa100 dzieki baerdzo;-)a czym przepajasz?wodą, herbatką koperkową?
Najlepiej byłoby wodą, ale moja nie chce za chiny ;-) więc daje herbatkę hippa koperkową i rumiankową.
no ja tez podaje herbatke ale tylko koperkoa Hippa lub jak jest problem z kupką to plantex. z wodą nie probowalam ale dzis sprobuje;-)
Kaamaa a ty jestes tylko na butelce? dajesz małej jakies witaminy (tzn chodzi mi głónie o D3)?
piersi produkuja więcej mleka im częściej sie przystawia dziecko, a że dzieciak marudzi po cycu to niekoniecznie dlatego, że jest głodny - może chce przytulenia, ponoszenia, może ma problem z zaśnięciem, bo np. za glośno, albo przeszkadza mu, że nie może kupy zrobić - powodów może byc wiele

Tak ogólnie napisałam to, co wszystkie wiemy, ale czasem dobrze sobie przypomnieć;-)