to mój
wstaje : mleko lub chlebek czy tam jajecznica z 2 jajek , tosty itd też zależy co akurat robię dla innych
11:00 mleko 210ml
14:00 obiadek
16:00 deserek owocowy lub jogurt + owoc lub sam owoc np banan itd lub kaszka z owocem
18:00 kolacja kanapka lub jajecznica lub kiełbaski itd zależy co w domu
20:00 mleko 210ml
23:00 mleko 210ml
w międzyczasie wafelki ryżowe , chrupki lub biszkopty ale w wiekszości to zwykłe kukurydziane dostaje bo je najbardziej lubi
Bećka u nas też czasem mały się obraża na mięsko ja wtedy drobno kroję i daje na widelcu z ziemniakiem albo chętniej je np jak ugotuję samo mięsko i skubie z całego kawałka może ewentualnie jakąś rybkę dawać cześciej niż mięsko też zdrowa
wstaje : mleko lub chlebek czy tam jajecznica z 2 jajek , tosty itd też zależy co akurat robię dla innych
11:00 mleko 210ml
14:00 obiadek
16:00 deserek owocowy lub jogurt + owoc lub sam owoc np banan itd lub kaszka z owocem
18:00 kolacja kanapka lub jajecznica lub kiełbaski itd zależy co w domu
20:00 mleko 210ml
23:00 mleko 210ml
w międzyczasie wafelki ryżowe , chrupki lub biszkopty ale w wiekszości to zwykłe kukurydziane dostaje bo je najbardziej lubi
Bećka u nas też czasem mały się obraża na mięsko ja wtedy drobno kroję i daje na widelcu z ziemniakiem albo chętniej je np jak ugotuję samo mięsko i skubie z całego kawałka może ewentualnie jakąś rybkę dawać cześciej niż mięsko też zdrowa

mam w domu w tej chwili już ciut ponad 4 latkę ale nawet ja nie miała tych skończonych 4 lat to nie wyobrażam sobie ją karmić piersią dla mnie to już to jakieś takie dziwne
nie że bym miała coś do tego co ty zrobisz bo każdy robi jak uważa ale moja ma prawie 130cm wzrostu i jest tak duża że nie wyobrażam sobie nawet tego