ktosia - ja Ci muszę powiedzieć ze wiem co czujesz--- karmiłam mata moze ze 4 miesiące i to tez juz dokarmiając butlą - i kiedy on juz nie chcial cycka i zdecydowalam sie na zakonczenie cyckowania - było mi ogromnie zal - bo jest to coą niepowtarzalnego - mimo iz moze nie sprawiało mi to takiej radości, była szarpanina - nawet po dwoch miechach widząc ze mam pokarm mialam myśl na nowo rozbujać laktację, czasami tak go przystawialam - ale mat juz nie wiedzial o co chodzi
rozstać się z karmieniem jak powiedzialaś jest zal w kazdym momencie...
anetka i znając ktosie i w ogóle nas tu tu wszystkie - nigdy a nigdy nie pomyśłalam ze ktoś by tu robił nagonkę na karmiących rodziców butlą
więc całuję Was w czolko obie:-) cmok cmok**********
rozstać się z karmieniem jak powiedzialaś jest zal w kazdym momencie...anetka i znając ktosie i w ogóle nas tu tu wszystkie - nigdy a nigdy nie pomyśłalam ze ktoś by tu robił nagonkę na karmiących rodziców butlą
więc całuję Was w czolko obie:-) cmok cmok**********
sama widzisz jak dziecko moze byc dobrze na butli...a nawet lepiej. a nawet szczesliwiej... a ty bylas bardzo twarda i mleczarnie rozkrecilas na calego a reszta to juz nie od ciebie zalezala...tylko ze ludzie sa beznadziejni z tym gadaniem i ci sie zrobilo niepotrzebnie przykro...ale mysle ze jak zakonczy sie i ta butla to sie zapomina o calej sprawie...teraz ja pochwalilam sie juz dzisiaj szwagierce i luz bluz zero gadki bo to przeciez moja sprawa no nie...a kol Polka nie potrafila sie powstrzymac aby nie powiedziec- ja karmilam obu swoich synow po rok ---
phiii i co ona chciala przez to powiedziec? a moja siora jak ze mna gada to zawsze zaczyna od- karmisz jeszcze? 
kasia nie wolno ci tak myslec... matka ma tez prawo do dbania o siebie...do tego jest wtedy zadowolona i to wplywa dobrze na dziecko... i to wazniejsze od skladu ludzkiego mleka