Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

nie mam jak bo mam zdehlaka w domu (czyt. Amandzie) a ze słoiczków to jedynie jablko, marcherw, jablko z marchewką, jabłko z jagodą , jarzynowa (Martini wcale nie chciała jej wziąść do buzi tylko wypluwała wiec ja sobie juz darujemy
)a jutro spróbujmy ziemniaczków ze szpinaczkiem
wiec od tamtej por zagęszczam jej kleikiem kukurydzianym bo ryżowego mamy nie tykać (zalecenie gastrolog
)Trochę mi tym mlekiem z kleikiem ulewała ale juz jest coraz lepiej i żadko jej sie to zdaża i w bardzo małej ilości jak już

Widzę, że szalejecie dziewczyny.... mięso w piątym miesiącu, sól, cukier![]()
Kaczucha - od czasu do czasu zrób elektrolity i mocz - to że Tobie nie zaszkodziło nie znaczy że dla Twojego dziecka jest to obojętne (tym bardziej, że odpowiednio zbilansowane elektrolity otrzymuje już z mlekiem).

I ponawiam pytanie (o ile już je zadawałam, bo mam sklerozę ostatnio), czy po skończeniu tej tzw. ekspozycji na gluten (czy jakoś tak) można już robić dziecku kaszkę mannę jako cały posiłek?

, nie przesadzaj... a propos mięsnych "szaleństw" ;-) - miałam Krolcię na myśli. Tak, czyli u Franka to już po miesiącu
Kaczucha - pod ostrzałem, nie przesadzaj... a propos mięsnych "szaleństw" ;-) - miałam Krolcię na myśli.
A co do soli - sama zwróciłaś uwagę, że jest to co najmniej kontrowersyjne....