reklama

Wszystko o karmieniu ;)

Dzieki Gabi.Tak wlasnie zrobilam:tak:Troche sie balam bo pomidory uczulaja ale jest ok:tak:
Jasko dzisiaj dostal po raz pierwszy "dorosla" kanapke tj chlebek kukurydziany z maslem i wedlina i mu odkrajalam malutkie kesy do dzioba:-)I niezle sobie z nimi radzil:happy2:
A owocow za chiny nie zje:baffled:

reklama
wczoraj napisalam ze moj dostal wieczorem dlugie zeby na jedzenie, no to wczoraj mi pokazal jak bardzo sie myle. zjadl swoje i wyjadal Wiktorii, ja to smieszylo wiec mu oddala, a potem mezowi wyjadala... i w efekcie je jadlam kanapki, bo M zjadl moje:baffled:

wczoraj napisalam ze moj dostal wieczorem dlugie zeby na jedzenie, no to wczoraj mi pokazal jak bardzo sie myle. zjadl swoje i wyjadal Wiktorii, ja to smieszylo wiec mu oddala, a potem mezowi wyjadala... i w efekcie je jadlam kanapki, bo M zjadl moje:baffled:
najczęściej przewiduję taką akcję, no i każę mężowi nakładać nam równe porcje i jak swoją dzielę się ze starszą
a wczoraj malusia debiutowała w chińszczyźnie, tzn warzywa z chińskiej mrożonki z kurczakiem bez przypraw
najbardziej jej oczywiście smakowała... marchewka

Jak i z czym serwujecie dzieciom szpinak?

Mam taki prawdziwy biały ser od baby ze wsi robiony przez nią własnoręcznie z wydojonej przez nią krowy i taką też mam śmietanę i mleko. I tu pytanie - czy mogę taki ser i śmietanę dać dziecku np w twarożku, pytam bo to z mleka niepasteryzowanego przecież:confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry