Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Elena - jeśli masz w miarę sucha piwnicę, to dynię w niej możesz przechowywać. Oczywiście taką nie rozkrojoną i z nie uszkodzoną skórką. Moi rodzice mają swoją dynię i do wiosny ją w piwnicy trzymają. Fakt faktem, że na wiosnę robi się już taka włóknista, więc więcej trzeba wykrawać, ale przez zimę jest ok.
Moja batez trzymała dynię w piwnicy, tylko że u niej było chłodnio i sucho. W mojej jest zbyt wysoka temperatura.
W ubiegłym roku, będąc w ciąży robiliśmy z M słoiczki dla małej z dyni+wyciśnięty sok z pomarańczy lub mandarynki - wystarczy trochę tylko, nawet bez żadnych dodatków smakowało super.
W tym roku pokroiłam w kostkę i zamroziłam, teraz wrzucam po kilka kostek do zupki, myślę że zachowała swoje "walory smakowe"
Ja też tak dyńkę zamroziłam, w kostkę, poporcjowałam i do zamrażarki
A powiedzcie mi - jak często dajecie dzieciom rybki? pilnujecie żeby było to 2x w tygodniu?
konfitura jak najbardziej kupna, z łowicza(co nie jest bez znaczenia, bo ja z wielka radoscia do koszyka wkladalam, jak sie pojawila na polskim regale w AuchanAntylopka -walory smakowe też się licząa to kupna konfitura?
Moja dostaje kanapkę z masłem bo wydaje mi się że cokolwiek by na tej kanapce innego miała to by po prostu spadło, wyciapała by się itp - jak Wy to dajecie? same porcjujecie i do dzioba? czy jak?

i tak czy w markecie, czy w pl sklepie to nie ma różnicy. 
Daję jej do łapki tylko twarde - czyli jakieś wafelki ryżowe, chrupki. Próbuje się bawić łyżeczką, ale oczywiście włada ja do dzioba pod takim kątem, że wszystko by z niej zleciało. O jedzeniu tortu urodzinowego widelczykiem nie mam mowy