Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
leciutko czyli ile?:-)
Ja ostatnio do zupek też szczyte soli daję (choć ilość taka i tak smaku jak dla mnie zmienia)

no to chochleNie wiem, no tak, żeby było smaczne(dla mnie), ale nie za słodkie. Ja gotuję zazwyczaj więcej(bo dla siebie, uwielbiam takie papki) więc nie powiem ile...![]()

no to chochle![]()

Może rzeczywiście zacznę próbować jej picie wciskać zamiast jedzenia. Smoka lubi, ale jak się w nocy drze o żarcie, to wkładanie smoka nie działa. Od razu wypluwa i drze się dalej
Postanowiłam, że datą graniczną będzie roczek. Jeśli do tego czasu (a zostało go coraz mniej) nie zrezygnuje z jedzenia, to po prostu radykalnie odstawię mleko i kilka nocy porobimy sąsiadom kocią muzykę... może lubią Behemota ;-)
. Też nie wiem co z tym zrobić bo już chcę ją odstawić od długiego czasu. W dzień ok bo jemy inne posiłki mleczne typu kaszka teraz jakiś jogurcik, a w nocy tylko cycuś. I to niestety chyba bardziej do przytulenia...