Elena, szczerze mówiąc, to nie mam pojęcia. My teraz wieprzowiny w ogóle nie jemy przez tą całą dietę, więc się nie zastanawiałam. W słoiczkach widziałam chyba po 15 miesiącu, ale mogę się mylić.
Moja Szwagierka-dietetyczka mówi, żeby wieprzowiny w ogóle unikać, bo jest ciężkostrawna czy tam coś. A jeśli już, to najlepszy jest schab.
Moja Szwagierka-dietetyczka mówi, żeby wieprzowiny w ogóle unikać, bo jest ciężkostrawna czy tam coś. A jeśli już, to najlepszy jest schab.
tylko sniadanie jest fajne, bo jest po nocy wyglodniala. przy innych posilkach nie usiedzi chwili w krzeselku - jak ja zapne pasami, to od razu jest awantura i po jedzeniu. niestety do jedzenia potrzebny jest telewizor i kolana. wtedy jest spacyfikowana i wszystko zjada. dzisiaj np. nie chciala wziac do ust zupki, uciekala, bronila sie rekami. dopiero jak odpalilam bajke, to zjadal wszystko. masakra ... a odpuscici nie moge, bo ona i tak ma wage piorkowa ...
! Też mam problem z dużą butlą. Wiem, że na pewno ma avent większą ale obawiam się czy inny kształt smoczka zaakceptuje. Teraz jedziemy na tt.