reklama

Wszystko o karmieniu ;)

ja tez nie zamierzam Alicji dopajac. mam nadzieje, ze uda mi sie karmic pierwsze 6 m-cy tylko moim mlekiem, a potem zobaczymy. Nine karmilam do roku.

reklama
joamar to masz super ze spaniem nocnym Madzi.
Moja do pólnocy to nawet fajnie spi, ale potem to do rana mam min 2-3 karmienia a czesto jeszcze duszenie kupy. Mam nadzieje ze ten czas kupy sie przesunie na dzien bo o obecnej porze bardzo meczy...

A u mnie karmienie zaczęło się bajecznie. Wszystko super szło do wczoraj. Młody złości się przy piersi i w efekcie woła co 2 godziny, nałapie sie przy tym powietrza i juz wiem ze będzie tak jak ze starszą. Ona też przy piersi sie złościła i laktacja poszła w las. :( Dzisiaj pierwszy raz od ciągnęłam pokarm i dałam mu z butleki. Zadowolony wypił 80 ml i jeszcze szukał.

No i nie dałam na noc koperku i juz było nocne stękanie...Dobrze, że to tylko stękanie. Ja pije i herbatke laktacyjną i koperek a jednak jak Fifi nie wypije sam to potem stęka. Więc jak ma się dziecko męczyc to ja nie bede uprawiała sztuki dla sztuki i wole mu dac koperek pomimo, że jest na piersi.Każde dziecko jest inne. I jem cały czas to samo. Z Lolem było tak samo. A po koperku idą śliczne baczki i wszyscy zadowoleni.

sama nie pijam zadnych specjalnych herbatek i adasiowi tez nie podaje. kupy robi ze hoho!! najbardziej lubi robic porozbierany - fika golymi stopkami i bziuuuu........... albo przy piersi - wielkie oczy, skupienie i trach!!

sama nie pijam zadnych specjalnych herbatek i adasiowi tez nie podaje. kupy robi ze hoho!! najbardziej lubi robic porozbierany - fika golymi stopkami i bziuuuu........... albo przy piersi - wielkie oczy, skupienie i trach!!

:) Franol ma podobny system - pociągnie trzy łyki, potem przerwa: kupa i zadowolony je dalej ;) A odbija ostatnio tak, że go u sąsiadów słychać... Ale mimo że kupy po każdym karmieniu ładne, to herbatkę czasem pije wieczorem, bo wtedy się trochę męczy brzuszkowo.

Tylko się cieszyć...Mój i kupy robi i odbija jak stary a brzuszek i tak go czasem męczy. Taka uroda moich dzieci...Zapytam czy to może przez moja nerwice żołądka.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry