Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A s[róbuj może nagrzać brzuszek, okład z lekko ciepłej pieluszki.ja tez co jakis czas podaje herbatke. i regularnie espumisan a i tak jakos ciezko wystękuje te kupki, czesto pomaga masaz brzuszka,
sama nie pijam zadnych specjalnych herbatek i adasiowi tez nie podaje. kupy robi ze hoho!! najbardziej lubi robic porozbierany - fika golymi stopkami i bziuuuu........... albo przy piersi - wielkie oczy, skupienie i trach!!
Tylko się cieszyć...Mój i kupy robi i odbija jak stary a brzuszek i tak go czasem męczy. Taka uroda moich dzieci...Zapytam czy to może przez moja nerwice żołądka.sama nie pijam zadnych specjalnych herbatek i adasiowi tez nie podaje. kupy robi ze hoho!! najbardziej lubi robic porozbierany - fika golymi stopkami i bziuuuu........... albo przy piersi - wielkie oczy, skupienie i trach!!
sama nie pijam zadnych specjalnych herbatek i adasiowi tez nie podaje. kupy robi ze hoho!! najbardziej lubi robic porozbierany - fika golymi stopkami i bziuuuu........... albo przy piersi - wielkie oczy, skupienie i trach!!