reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
Truda23- wow to sporo urosła, u nas tak dużo nie urósł, wprawdzie nie wiem dokładnie ale nadal jestśmy w ubrankach na 74 więc urósł tylko 13 cm

tylko ja sie zastanawiam, czy ja przez ostatnie 2 tyg mogłam mała regularnie przegrzewać?
chyba nie :(
a może to kupki przejściowe?

odpowiedź od lekarzy co odpowiadają w 24 godziny

Przyczyną może być nietolerancja pewnych składników Pani diety, może nietolerancja glukozy, zakażenie przewodu pokarmowego. Proszę podawać probiotyk, np. Dicoflor 30 i obserwować.

To ja tez napisze coś o mojej Zośce, waży 7 kg, mierzy 65 cm więc kawał babeczki z niej jest, przez pierwsze 3 m-ce swojego życia była bardzo abosrbującym, po ukończeniu 3-m ca zrobił się z niej anioł (chyba mi ją ktoś podmienił). Przesypia całe noce, karmiona jest sztucznie. Umie już obrócić się z plecków na brzuszek, ale niestety nie potrafi odwrotnie i co chwilka musze ją odwracać, bo nie przepada leżeć na brzuchu , ładnie ciągnie się już do siadu i jak na razie nie mam z nią zadnych problemów zdrowotnych i oby tak dalej :happy2:

reklama
Avanti, Dominika, krlnk, manilka, Justyna337, madzik, Atsonia, Eve81 - ogromne dzięki za wsparcie! Atsonia - dzięki za Twoje 100% gwarancji - bo ja chyba ze 3 razy pytałam tą rehabilitantkę, czy aby na pewno Natalię nic nie boli, bo wrzask był okropny... Mam nadzieję, że rzeczywiście szybko będzie widać efekt ćwiczeń.

Do góry