Sara masz racje ze Oliwie jest kumaty i szybko zalapal jak mozna mame zrobic w balona i przewrocic sie z brzucha na plecki czy na bok
.
Moj jak na razie sie nie przewraca z brzucha na plecki tylko z pleckow na boczek,jak go poloze na brzuchu to sie strasznie drze
a ja wtedy mu pokazuje ze moze sie przewrocic na plecki i troszke jak by lapal o co chodzi,bo teraz jak go poloze na brzuchu to sie tak smiesznie kiwa a potem placze.
Moj od przed wczoraj wola buuuuuu,hooo,wuuuuuuu,grrrr to rzadziej ijeszcze cos mruczy pod nosem ale nie wiem co bo cieszko zrozumiec.
A smoka ciagnie ale czasami po cichu wyciaga i pcha paluszki.
Potrafi wyjac troszeczke smoczek i wlozyc sporotem.Jak jest zdenerwowany i czeka na jedzenie za nim ostygnie i dam mu smoka to on sobie go trzyma raczkom a czasem obiema
Przyczepiony ma taki lancuszek do smoczka i czesto sciska go w reku,albo wklada reke w ten duzy otwor co sie przyczepia smoczek a potem sie drze ze nie moze wyciagnac
.
A do siadania tez sie garnie.
Robi dokladnie tak jak Julitka Sary.
Smieje sie tez czasami w glos ale nie dlugo tylko tak z przerwami.
Fajne te nasze dzidzie

Moj jak na razie sie nie przewraca z brzucha na plecki tylko z pleckow na boczek,jak go poloze na brzuchu to sie strasznie drze

Moj od przed wczoraj wola buuuuuu,hooo,wuuuuuuu,grrrr to rzadziej ijeszcze cos mruczy pod nosem ale nie wiem co bo cieszko zrozumiec.
A smoka ciagnie ale czasami po cichu wyciaga i pcha paluszki.
Potrafi wyjac troszeczke smoczek i wlozyc sporotem.Jak jest zdenerwowany i czeka na jedzenie za nim ostygnie i dam mu smoka to on sobie go trzyma raczkom a czasem obiema

A do siadania tez sie garnie.
Robi dokladnie tak jak Julitka Sary.
Smieje sie tez czasami w glos ale nie dlugo tylko tak z przerwami.
Fajne te nasze dzidzie

Ostatnia edycja: