reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
magda19lenka, gosia88, karolka84 gratulacje dla waszych maluszków że już takie wygimnastykowane, super ja też czekam cierpliwie może i moja zacznie się podpierać rączkami w pozycji na brzuszku i przewroty będzie fikać

Co do chwytania zabawek to już od 3 tygodni ładnie chwyta i śpiewak z niej też niezły, a i kłótliwa baba mi rośnie dziamga cały czas tata z dwoma takimi w domu nie wytrzyma długo:-D

gosia8005, moja bratanica zaczela sie przewracac dopiero w 5miechu... w ogole jakas taka opozniona we wszystkim byla, az sie wszyscy martwili, a teraz ma 3latka i jak na moj gust to adhd murowane.Nie ma miejsca w domu gdzie by nie weszla. Jak bylam na weekend teraz u tesciowej, a ona byla u mnie w domu, to jak weszlam wczoraj do pokoju myslalam ze umre. Caly pokoj przewalony do gory nogami, jak sie potem okazalo Zuzia(czyli wlasnie moja bratanica) szukala Majki:szok: No myslalam ze padne, a moj brat oczywiscie ani myslal po dziecku sprzatac wiec mialam wieczorek niedzielny spedzony na ukladaniu, odkurzaniu itd:baffled:

Gosiu to Ci mała Zuzia umiliła wieczorek:-D:-D:-D

A dzieciaczki rozwijają się każde swoim własnym rytmem! Czasem niepotrzebnie się martwimy...

Moje Maleństwo zuch dziewczynka z Twojej Amelki!!! O 1 w nocy tyle energii! Moja Gabrysia w nocy leniu****e i smacznie śpi!

Ostatnia edycja:
ja w nocy też śpię bez stanika:-) tylko w normalnej nierozpinanej piżamie, jak przychodzi pora jedzenia to zarzucam piżamę za głowę:-)

A my znowu spadek wagi:-( kurcze od 3 dób karmie go nawet na śpiaco, pije już troche lepiej bo chętniej nawet przez ostatnie dwie doby wypił po 750ml a tu nadal w dół z wagą:no:

reklama
Ojej, Julia, na prawdę nie wiem za bardzo, co powiedzieć. Wyobrażam sobie, jak się martwisz... 750ml to sporo, trzymam kciuki za Natanielka.

Do góry