reklama
Kitki, z tymi ubrankami to jest tak, że każda firma ma inną rozmiarówkę - np. body z H&M są o rozmiar do przodu, tzn. 62 są takie akurat na dziecko o "wzroście" 68... także trudno porównywać wielkość dziecka po tych ubrankach - na pewno waga jest bardziej adekwatna, ja wiem, że moja Jula jest długa (69) i chuda (6150) ;-)
Wiem wiem ze co firma to inna rozmiarówka

Vinniki
Mamusia chłopczyków
Justyna, ja tak miałam z Krzysiem - spał już ładnie w nocy, a gdy poszłam do pracy (miał 10 miesięcy), to musiał sobie nadrobić brak Mamy i wrócił do 2 karmień nocnych.
A Romek po kolejnej nocy z budzeniem się o 1:30, 4, 5:30.
A Romek po kolejnej nocy z budzeniem się o 1:30, 4, 5:30.

Kitki, długa jest ta moja Jula bardzo, nawet wydaje mi się, że dłuższa od Niki w tym samym czasie - jak ją karmię siedząc to dopiero dobrze widać, głowa przy cycku, nogi dyndają ;-) a ja przecież wysoka jestem, więc trochę miejsca mam ;-)
Jula odwraca się na brzuszek tylko przez prawe ramię - przez lewe nie umie, nie wiem czemu... no i z brzuszka na plecy też nie potrafi, a to niby łatwiejsze
Jula odwraca się na brzuszek tylko przez prawe ramię - przez lewe nie umie, nie wiem czemu... no i z brzuszka na plecy też nie potrafi, a to niby łatwiejsze
Vinniki, ja dzisiaj 23.30, 2, 4 - od 4 do 6 to taka drzemka właściwie z wierceniem, kręceniem, nawet na brzuszek przez sen próbowała się przewrócić - cyc ok. 6, potem sen do 7.30 i koniec spania... potem znowu cyc, ok. 9.30 znowu pocycała i zasnęła na godzinkę... teraz siedzi na leżaczku i męczy zabawki ;-)
Justyna337
Fanka BB :)
yyyyyy....... to ja nic nie chce mówić. Zu starsza od Szymona a waży... 5290 - w ubiegłą środę...Kruszynka moja ledwo wyrosła z rozmiaru 56...a nie zdążyłam dobrze nacieszyć się 62 a już chyba wyrastamy... Zuzia szybciej rośnie niż przybiera. teraz w środę pójdę ją zmierzyć i zważyć. niektóre 62 jeszcze wchodzą ae na wcisk...
a 68 nie mam tu żadnego więc się dziewczyna musi pomęczyć

karolka84
mama kwietniowa '09
Gabrysia regularnie codziennie robiła kupkę. Ostatnio miała małą zawiechę i nie robiła 3 dni, a jak dziś zrobiła to nie dosyć że mega ilość to jeszcze takie cuchnące że szok!
Ciągle paluszki do buzi pcha, zaśliniona po pas, marudna. W dzień drzemkę 15 min sobie zrobiła i ani myśli odpoczywać. A jak na złość M. dziś na służbie i sama muszę sobie radzić do wieczora i przez noc.
Ciągle paluszki do buzi pcha, zaśliniona po pas, marudna. W dzień drzemkę 15 min sobie zrobiła i ani myśli odpoczywać. A jak na złość M. dziś na służbie i sama muszę sobie radzić do wieczora i przez noc.
Ola - Nadia to samo, tylko przez prawe ramie obraca sie na brzuch a z brzuszka na plccy tez jeszcze nie umie:-)

reklama
Moje maleństwo
Mamusia Amelki
Amelka obraca sie przez lewe ramie
a z brzuszka na plecki umiala najpierw
tyle ze zadko to robi chyba woli lezec na brzusiu;-)