reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wszystko o naszych dzieciach!!!!!!!!Waga,choroby,rozwój,opieka itp.

reklama
ja od początku nic nie podkładałam Alanek śpi na płasko :tak: z jednym wyjątkiem jak był chory i miał katar to spał na poduszce żeby katarek nie spływał do gardła :sorry2:

EVE cieszę się że Ada dobrze zniosła szczepienie :tak: i wcale tak mało nie waży :tak:
my szczepienie za tydzień napewno Alan odstawi niezły koncert jak zawsze :baffled:

My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera:szok::szok::szok:6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok

Maniulka dziwne że się czepiła lekarka Martynki przecież wcale tak mało nie waży :tak: moja też się czepiła Alanka ale on przybiera tylko 100gr tygodniowo też robiliśmy morfologie i wyszła bardzo dobra poprostu moje dziecko jest drobniutkie po mnie bo ja jak byłam mała to też nie chciałam jeść i byłam bardzo drobna :sorry2:

reklama
My też wczoraj mielismy szczepienie mała zniosła je dzielnie jak zawsze,pediatra doczepiła się że mała słabo obraca się z plecków na brzuch a z brzucha na plecki wcale kazała nam ćwiczyć.Robili małej morfologie bo jej zdaniem mało przybiera:szok::szok::szok:6920 a urodziła się 2990 no ja bym nie powiedziała że mało,morfologia wyszła ok
maniulka co ta Twoja lekarka się czepia, wg mnie Martynka bardzo dobrze waży, tak w sam raz, moja Zośka jest tydzień starsza od twojej a waży 7,5 kg, ale też wystartowała z większą wagą, tj 3570g. Przejżyj wcześniejsze posty bo wklejałam gdzieś link jak ćwiczyć obroty.

Do góry