K
KingaP
Gość

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja smaruję oba :-) I obie całe stopy też smaruję. Zakładam grube skarpety i do wyra :-)
Karola śpi do 9:00 (oczywiście ze mną w łóżku), a jak chodziłam do pracy, wstawała 6:55
My dziś mieliśmy pierwszą noc bez cyca ale jeśli dziś w nocy mu się zachce to dam. W sobotę jedziemy nad morze więc nie chcę dodatkowo go stresować brakiem cyca w nocy, jeśli będzie chciał oczywiście. Bo ja generalnie nad morzem śpię dużo lepiej więc może Muszek też tak będzie spał ;-)W końcu to nad morzem tworzyły się wszystkie jego komóreczki: zaszłam w ciążę 10 lipca a 11 pojechaliśmy nad morze :-) Może i tym razem się coś uda
Pozdrawiam