reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko o pielęgnacji naszych maluszków!

gnidka tutaj co jakiś czas są te duże kartony pampersów baby dry w promocji. my tylko na promocjach młodemu kupujemy już prawie dwa lata więc z tym na pewno nie będzie problemu. aaaa i jak kupujesz to właśnie te baby dry są najlepsze, te pomarańczowe (simply czy jakoś tak) są kiepskie

reklama
Gosia a gdzie je kupujesz? bo ja przeważnie w tesco zakupy robie, a widziałam tam tylko te z Pampersa i że jest promocja ale tylko na 4 i 5.

dzieki, w takim razie przepatrze je jeszcze raz, bo może przez tą promocję Pampersa nic innego nie widziałam :p taki "hłyt maketindody" :D

dobrze, że piszecie o takich sprawach sztukowych:-D ja sprawdzialam i u mnie w Biedronce są dada 1 ale tylko 27 czy na 28 szt za coś ok 15 zł. nie ma większych paczek. a w tesco 1 nie ma:wściekła/y:

Odnosnie tych pampków z Dady to tak jak Cortina juz pisała: ilość sztuk jest zależna od rozmiaru. W 1 jest 28 sztuk w 2 bodajże 78 czy jakoś tak. Ja kupiłam na razie tylko dwie paczki 1 i jedną paczkę 2. Może dokupie jeszcze jakieś dwójki, bo podobno Kubuś ma być duży więc bez sensu zaopatrywac się w 1 i potem ich nie zużyc. A dokupić zawsze można.

Oryginalnych z pampersa nawet nie kupuję, bo one mają coś a'la wkłady zapachowe, a i ja, i mąż mamy alergię na tego typu rzeczy więc zapytałam położnej w szpitalu i odradziła mi pampersy. Powiedziała, że te Dady z biedronki są najlepsze, bo stosuje sie je u dzieci z uczuleniami.

ja mam 1 i 2 pampersy jeszcze z dady dokupie 1 i 2 i bedziemy testowac w ktorych dooopka Olusiowa czuje sie ok ;-)

reklama
Do góry