reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wszystko o pielęgnacji naszych maluszków!

to jak u was wyglądają te zajęcia w sr, ile osób chodzi? nie możecie się dopytać jak nie jesteście pewni? u nas o wszystko pytaliśmy, a jeśli chodzi o mycie to pierw położna pokazała technikę a potem każdy w wanience z wodą mył lalkę:tak:

reklama
powracam do tematu kosmetyków.
nachodziłam się po sklepach w poszukiwaniu tych cudów. jak juz się zdecydowałam na nivea to po przeczytaniu ulotki to nie maja nic do kompieli noworodków:( wszystko jest po pierwzym miesiącu... to w czym ja mam dzidzie kąpac??:p chcialam wszystko z jednej seri miec. jak Wy rozwiązujecie ten problem??

powracam do tematu kosmetyków.
nachodziłam się po sklepach w poszukiwaniu tych cudów. jak juz się zdecydowałam na nivea to po przeczytaniu ulotki to nie maja nic do kompieli noworodków:( wszystko jest po pierwzym miesiącu... to w czym ja mam dzidzie kąpac??:p chcialam wszystko z jednej seri miec. jak Wy rozwiązujecie ten problem??

hmm ja kupiłąm Nivea..na necie pisało, że do stosowania od urodzenia:confused:

Jak masz wątpliwości to ja kupiłam nivea nutri sensitive na początek. Na pewno będzie delikatniejszy. Ale wiem,że w szpitalach używają normalnie nivea. Jedyne czego nie polecam to oliwki z Johnson's baby bo uczula nawet dorosłych(siostra jest masażystką).

a ja dzisiaj kupiłam płyn do kąpieli, oliwkę i szampon z hippa - jest od 1 dnia:tak: w razie problemów ze skórką, dokupię potem oilatum, na necie widziałam też kremy, mleczko do ciała z tej serii

wcześniej używałam dla dziewczynek żelu do mycia nivea i niestety zaczęły się problemy ze skórą, więc teraz postanowiłam spróbować czego innego;-)

no i badz tu madry i pisz wiersze.... te sensitive z nivea też sa po pierwszym miesiącu.
sama się zastanawiałam nad hippem. cena jest duzo większa u mnie niż nivea ale nie o to chodzi. u mnie jest tylko jeden supermarket który sprowadza kosmetyki firmy hipp. nigdzie indziej nie znajde ich i odstrasza mnie perspektywa, ze jak się coś skończy to bede musiała daleko do miasta gnac zeby to kupic. by to.......

reklama
Do góry