Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Bo wiecie, jak to u nas - dzwonisz na 112, nie dość, że z policją łączą, to jeszcze quiz pt. sto pytań do....Niedawno była poruszana kwestia cc „na zimno” i takiego, kiedy rozpocznie się już akcja porodowa. Na szkole rodzenia położna wspominała coś (o ile nie pomieszałam), że cc lepiej jest robić jak zacznie się akcja, bo wtedy wydzielają się już wszystkie hormony, które są potrzebne i raz, że dziecko jest lepiej przygotowane, a dwa, że jest większa szansa na to, że matka będzie mogła karmić piersią, bo szybciej zacznie produkować pokarm.
Nic nie pomieszałaś - lepiej zrobić cc jak coś zaczyna się już dziać. Ale nie wszystkim jest to dane.
Ale powiem Ci, że ja już też w ogólnym poruszeniu rzekłam, że tak się martwimy tym szybkim porodem, a może być tak, że całą dobę będę się męczyć i tyle. A że w razie W dziecko i w aucie da się urodzić, to też wiem ;-) A że to drugie, to na pewno panika mniejsza niżby gdyby miało to być pierwsze. Ale jednak obawy są i będą.

Pierwsze słyszę, ale może powinnam baczniej ucha nadstawiać ;-)
)