Nie chce mi się wdawać w dyskusję, bo każdy może sobie poczytać reprezentatywne badania, a nie strony dla mnie sorry eco oszołomów. Jak wszytko należy robić z głową i nie popadać w skrajności w żadną stronę, my szczepimy w dużych odstępach, po szczegółowych badaniach w tym neurologa i nie wszystkim. No, a jak dla Ciebie k8libby, gruźlica, krztusiec, żółtaczka typu B czy Hainego Medina jest chorobą wieku dziecięcego to chyba jednak nie zgłębiłaś temat, albo zgłębiasz tylko tak żeby uzyskać potwierdzanie swej z założenia błędnej tezy, że wszystkie szczepienia zabijają i wywołuj ąutyzm, co nie potwierdzi Ci żaden neurologi jak dotąd nie potwierdziły żadne REPREZENTATYWNE badania, a chorych umierających na gruźlicę widziałam, a i owszem.
Dziwne, bo dzieci w Afryce umierają na choroby wieku dziecięcego, a zgodnie z Twoją teorią powinny być okazami zdrowia.
A autyzm i szczepionka MMR i cała te badania lego lekarza który potem został w Wlk. Brytanii pozbawiony prawa do wykonywania zawodu za fałszowanie wyników badań to dla mnie taka teoria spiskowa jak nasz krajan Maciarewicz i katastrofa Smoleńska.