ja też miałam Bartatinę i byłam mega zadowolona, gondola duża, wygodna dla dziecka, wygodnie się prowadziło, my mieliśmy jeszcze wersję na pasach, wiec efekt bujania fantastyczny, Martyna uwielbiała spacerki, i na spacer, i do sklepu, i do lasu, nad morze, wszędzie! a gorzej było ze spacerówką, jakoś mi mała ciągle spadała w niej, właściwie wcale nie używaliśmy, bo trzeci raz jak mi płakała od wyjścia do wejścia z powrotem do domu to zreszygnowałam i kupiłam parasolkę Peg Perego, a to już mój nie trafiony wybór... a jeśli chodzi o wagę, to niestety, te z pompowanymi kołami niestety ważą wózki, Bartatina ważyła 15kilo, wiec i tak nie tak najgorzej, powiedziałabym w normie. Gabaryty też w sumie wszystkie te z odmontowanymi gondolami i pompowanymi kołami wózeczki mniej wiecej takie same po złożeniu, no niestety, każdy musi wybrać co ważniejsze...
ja na pewno mam swój typ na spacerówkę, a ten głęboki to chyba kupię ostatecznie jakiś zwykły, może by była fajna okazja na używany... zobaczymy!