aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
No ta, pani doktor oznajmoila ze to nie zabki, ale ja i tak wiem swoje
ale moze sie to zabkowanie zatrzyma. No nie wiem zobaczymy jak to sie potoczy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
ostatnio zrobiła się płaczliwa i jak podałam jej eferealgan bo już nie wiedziałam co się dzieje nie chciała jeść pić spać jęczała zały czas to dopiero po godzinie usnęła a potem zjadła całą butlę po całym dniu zmagań
wydaje mi się ze to ząbki właśnie chociaż nic tam nie widze :sick:
Słyszała ze im później tym są mocniejsze ale nie wiem czy bardziej bolą

Wcześniej, czy później muszą się pokazać. Można pomóc dając coś do gryzienia, bo wtedy dziąsełka są masowane, robią sie bardziej elastyczne i to ułatwia przebijanie i zmniejsza ból. Ale tak naprwdę, to nie mamy większego wpływu na przebieg i tempo wyrzynania.
troszkę kicha i czasem pokasłuje (ale to raczej z powody ślinki) ze 4,5 razy na dzień. Już sama zgłupiałam czy to jakaś infekcja czy zęby. Ogólnie już2 dzień jest jakiś nieswój i marudka się zrobił.:-