• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

reklama
mi sie tez Amelka bardzo podoba ale mojemu mezowi nie bardzo ale bedzie u nas dziewczynka a imie Zuzanna :) pasuje nam do nazwiska :) wiec nie mam nic przeciwko bo mi sie te imie tez podoba a jakby wyszla jakas niespodzianka to bedzie Bartosz :)

męcz go męcz:):) ja mojego też męcze:) a Twój M jakie ma typy imion?

Sęk w tym,że on jest dogłębnie,święcie przekonany,że to będzie chłopak i widzę,że nie zaprząta sobie głowy imionami dla dziewczynki :sorry2: Jedynie jak ja coś wymyślę to większość odrzuca.Jedynie Ada mu się podoba z mojej listy :dry:

wiecie co dla mnie temat imiona dla dziecka ostatnio stal sie bardzo drazliwy!!
po pierwsze nie wiemy jeszcze co bedzie a po drugie obojetnie jakie wymysle to moj M jest na nie,chociaz sam tez nic konkretnego nie podpowie.
na poczatku chcialam dla dziewczynki Maja ale chyba sie rozmyslilam,jezeli juz to bedzie Emilka a chlopak Filip albo Dominik.

ja tez męczę mojego M, że jakoś musimy mówić do dzidziusia, a nie tylko mały, junior, dzidzia itd:-) on chce, żeby był Filip, a ja mam złe skojarzenia, jeśli chodzi o to imię.. o Dominika też go męczyłam, ale wtedy to on miał złe skojarzenia i powiedział zdecydoawne nie.. dziś na topie jest Maksymilian, zobaczymy, na jak długo pozostanie:-);-)

reklama
Hmm, jeżeli chodzi o imię to dla syna na początku wybraliśmy imię Franciszek lub Paweł obecnie bardzo poważnie bierzemy pod uwagę imię Mateusz,
a dla córki, bo dziwne rzeczy się dzieją imię Marta, Zuzanna, Amelia, Antonina, Michalina i tak dalej...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry