reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

asieńka Tomasz od zawsze mi się podobał ale już w rodzinie bliskiej 2 Tomków niestety, zresztą będzie dziewczyna ha ha:-)ale imię podoba mi się ciągle.

dora super imię, mam przyjaciółkę o tym imieniu;-)

ewcik Marcel mój typ obok Ignacego i Nikodema, może jeszcze mi się przytrafi chłopaczek i wykorzystam któreś z nich:tak:

gaja nie wiem czy już pisałam ale mieszkała niedaleko mnie rodzina półcygańska, kobita piekna jak malowanie i dzieciaki to samo, właśnie syn miał na imię Bruno,przystojny postawny czarny taki, oj wzdychałyśmy do niego ;-)I teraz to imię kojarzy mi się z takim przystojnym macho:-)

reklama
Juz mam Nicole i Sławka.Nastepne imie sprawia mi kłopot.Ciezko wybrac te jedyne.Kiedys podobało mi sie Daniel ale jak bedzie chłopak to damy na imie Xawier a dziewczynka Zuzia,Zosia :-)

Juz mam Nicole i Sławka.Nastepne imie sprawia mi kłopot.Ciezko wybrac te jedyne.Kiedys podobało mi sie Daniel ale jak bedzie chłopak to damy na imie Xawier a dziewczynka Zuzia,Zosia :-)

hihihi. teraz takie modne. jak Wisniewski :-);-) jeszcze Fabienne i Etienette sa podobnego typu :-) Daniel mi sie jednak podoba :tak::tak::tak:

Ja jestem już prawie zdecydowana na imiona, Artur albo Aneta. Szukaliśmy z mężem na literę A bo mamy już dwa razy R w domu, więc dla równowagi będzie dwa razy A :-D.

Ja jestem już prawie zdecydowana na imiona, Artur albo Aneta. Szukaliśmy z mężem na literę A bo mamy już dwa razy R w domu, więc dla równowagi będzie dwa razy A :-D.

AA,wiesz jak mi się to skojarzyło:-D
Artur mi się podoba ale dla chłopca imię mamy już wybrane.Gorzej z dziewczynką.Nadal nie możemy niczego wymyślić.Co jedno wymyśli to drugiemu nie pasuje.Zresztą M nawet się za bardzo nie skupia na wymyśleniu imienia dla dziewczynki bo tak sobie wmówił,że będzie miał synka,że nie przymuje do siebie innej myśli:-p

AA,wiesz jak mi się to skojarzyło:-D
Artur mi się podoba ale dla chłopca imię mamy już wybrane.Gorzej z dziewczynką.Nadal nie możemy niczego wymyślić.Co jedno wymyśli to drugiemu nie pasuje.Zresztą M nawet się za bardzo nie skupia na wymyśleniu imienia dla dziewczynki bo tak sobie wmówił,że będzie miał synka,że nie przymuje do siebie innej myśli:-p

tak ja moj M...:eek:

my wiemy już że będzie dziewczynka więc wybraliśmy Karolina. Mi podoba się jeszcze Wiktoria więc może na drugie..
dla chłopca mamy Juliusz... ale to może przy następnym...;)

reklama
Do góry