reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wybieramy imiona dla licowych maluszkow

mój chrześniak ma na imię Szymuś, uwielbiam go :-) a u nas nadal nie ma decyzji w sprawie imienia, nic do mnie i do M konkretnie nie przemawia;-)

reklama
hej,dla pierwszej corki nie bylo problemu z wyborem imienia odrazu postawilismz na Gabi,teraz sie wahamy,dla chlopca oliwer,alan lub adas,a dla corki laura,maja,zosia,pelne niezdecydowanie hahaha

Mi zddecydowanie bardziej Natalia.
Ja jak z córka byłam w ciąży to od razu powiedziałam ,ze będzie Ida i tak zostało.
Teraz tez po cichu liczyłam na dziewczynkę ,ale nie wyszło...
No i mam problem ,bo dla chłopaka ,zadno imie mi nie podchodzi.
Jedyne jakie akcepyuje to Kuba,ale niestety z pewnych wzgledów odpada.
Więc na razie zatrzymałam się przy Wojtusiu,ale bez przekonania.Bo Wojtuś,Wojtek mi sie podoba,ale Wojciech???
Ehh....

reklama
Natalia - b.ladne imie!!!
Alan -takze...ale fakt jakis wysyp ostatnio;)(to byl jeden z naszych typow)

ale 100% bedzie Gracjan...nie potrafimy inaczej juz mowic do brzuszka...;/...moja coreczka tez z niecierpliwoscia czeka na Gracjana:)...dziadki, znajomi jak pozdrawiaja - zawsze Gracka:D...itd...wiec :D

Do góry