• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wybór pierwszego fotelika

Też mam fotelik britaxa, ten 360 stopni. Wygodnie się wkłada dziecko, to nie powiem. Kupowany w foteliki.info, "dobrany" do dziecka i samochodu. Ale jak tak patrzę na informacje, kiedy zmieniać fotelik na większy, to jak głowa dziecku zacznie wystawać. A mojemu jeszcze daleko do tego, a jeszcze można regulować zagłówek. To chyba będziemy jeździć dłużej, jak mu nawet czubek głowy nie będzie wystawał. A może przestanie tak szybko rosnąć.
Ja miałam Max Way.
A nie możesz podjechać do nich by sprawdzili, czy dalej jest ok i może jeździć mimo że np teoretycznie jego wzrost jest za wysoki? Bo w tyłem.pl można bez problemu podjeżdżać potem po zakupie i oni pomagają w takich kwestiach. 🤔

reklama
Ja miałam Max Way.
A nie możesz podjechać do nich by sprawdzili, czy dalej jest ok i może jeździć mimo że np teoretycznie jego wzrost jest za wysoki? Bo w tyłem.pl można bez problemu podjeżdżać potem po zakupie i oni pomagają w takich kwestiach. 🤔
Nie wiem, nie pytałam. Ale wzrost jeszcze jest OK, 7 cm brakuje. Jak będzie miał 105 to wtedy zadzwonię i zapytam, czy można. Ale to dosyć daleko ode mnie (1,5 godziny jazdy w jedną stronę) i taka podróż z dziećmi jest problemem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry