reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Wybór wózka dla naszego maleństwa:)

reklama
bardzo ladny i fajny wozek!

a kolor to przeciez kazdy indywidualnie pod siebie patrzy i to Wam ma sie najbardziej podobac!

a szczerze to mi sie podoba tez ten kolor! Ale z racji tego za ja jestem maniaczka czerwieni to chce czarno czerony albo czerwono czarny :-D

a masz jakies typy juz?? :-) mi sie czerwone tez podobaja, a w polaczeniu z czernia ahhh :-)
My na poczatku myslelismy o bezu, ale jakos nam sie bardziej w koncu ciemny spodobal

P.S ale ostatnio zauwazylam, ze kroluja na ulicach....turkusy!!!! :-) stalam tak z mezem przed kosciolem i chyba z 7 mam mialo turkusowe wozeczki

Ostatnia edycja:
Do nas dzisiaj dotarł Mikado city car. Wizualnie jestem super zadowolona. Model ze skrętnymi kółkami na paskach więc buja się pięknie:-)
kolorek mamy inny. Szary z pistacjową zielenią ale ogólnie to taki.
Za komplet gondola + spacerówka + fotelik (+ wszystkie możliwe dodatki typu moskitiera, parasolka, śpiworek itd)

1068 zł

5532_27_1266278780.jpg

Ten tez wozek mam w zakladkach i nad nim myslalam :)

no i jak juz go masz i mowisz ze jestes zadowolona to ja tez moze na ten sie skusze! bo niestey u mnie ciezko znalezc te wozki w sklepie zeby zobaczyc i dotknac :)

reklama
Do góry