Witam, czy ktoś posiada wózek Wiejar Rider i może coś o nim powiedzieć? Praktycznie nie ma o nim opinii, a wpadł mi w oko gdy przeglądałam wózki na allegro.
Koleżanka posiada. Wyglada ładnie na żywo dość lekki no i spacerówka rozkłada się prawie na płasko ona jest zadowolona, tylko mocowanie fotelika, gondoli dość kiepskie ,ja mam 3tec ABC design i tu jest dużo lepsze.Ale ogólnie wózek ładny
Bardzo ladny, wizualnie bo podobaja mi sie wozki z bialymi stelazami, ale my raczej skusimy sie na quinny moodd, oczywiscie z bialym stelazem wozki quinny maja dobre opinie i chyba dlatego taki wybor + dozywotnia gwarancja duzym plusem
U mnie ostatecznie wybraliśmy Bebetto Torino A quinny dla mnie to paskudztwo za kupę kasy... Zupełnie nie rozumiem fenomenu tych wózków.
Tez uwazam, ze Quinny ma swietny design A cena- hm, dobra jakosc swoje kosztuje, ale nie uwazam, zeby ceny tych wozkow byly jakies przesadzone..
Witam Wózka nie polecam bardzo szybko odpadło koło. Nie dość że jest drogi to jeszcze z producentem były problemy żeby szybko naprawić. Zostałam oszukana bo część do mojego wózka miała zostać wysłana kurierem, jednak oszczędzają jak mogą i została wysłana zwykłym listem ekonomicznym. Na wyjazd zagraniczny zostałam bez wózka. Choć bardzo prosiłam żeby ta część szybko do mnie trafiła bo wyjeżdżamy na wakacje. Nie polecam tego producenta