Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i co Ikuś wyczytałaś ??? Jak reagować na takie ataki nerwów u dziecka, żeby właśnie nie popełnić jakiegoś błędu, który może później dać się we znaki![]()
Jeszcze nie do czytałam ale Monika chyba nie jednej na to recepty,trzeba na początek dobrze wsłuchac sie w dziecko,poznac jego temperament i upodobania i działać zgodnie z nim.Troche tego za duzo by opisać w jednym poście,autorka pisze duzo o tym właściwie jak zapobiegać takim zachowaniom.Stałe pory na wszystko,uporządkowanie dnia,niby nic nowego ale to podobno bardzo wazne dla 2 latka nie mniej ważne niz w przypadku niemowlaczków.
A najbardziej podoba mi sie postawa pełna szacunku do dziecka.Jest tez oczywiście o stawianiu ograniczeń.

. Jak już tak piszczy i wrzeszczy to zwyczajnie,żeby przestał ustępuję mu:-(. Wiem,że to nie jest pedagogiczne i może się obrócić przeciwko mnie,bo mlody nauczy się,że w ten sposób może coś osiągnąć i będzie to wykorzystywał. Muszę nad soba popracować.Monika najpierw musisz teściową wychowac potem Amelkę;-):-)
Ups... Kochana przepraszamMamę Elis ;-) cóż jakoś będę musiała ją namówić do strajku :-)
, ale może to i lepiej... mamę łatwiej przekonać:-)