reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wyginam śmiało ciało, aby ważyć mało - Grupa Wsparcia dla Zrzucających Sadło

HELP! HILFE! AIUTO! AU SECOURS! (tłumaczę ;-) Ratunku! Ratunku! Ratunku! Ratunku!)

zrobiłam wczoraj rekonesans mojej osoby w lustrze i jestem załamana :baffled: ja nie mam cycków tylko obwisłe takie cóś - obrzydliwe :-( gdzie się podziało moje jędrne 75C?! :wściekła/y: zamiast niego w miejscu piersi mam nieokreślonego rozmiaru (bo coraz mniej mleka to coraz mniejsze) zwisające fałdy skóry :wściekła/y:

czy jest coś co pomoże mi przywrócić cycki choć ciut do poprzedniego stanu? :szok: dziewczyny - błagam - POMOCY!

reklama
Leyna na ratunek cycom to chyba dopiero jak przestaniesz karmić jakiś kremik ujędrniający może byś im fundnęła a póki co jest pełno ćwiczeń na ujędrnianie biustu i ćwiczenie go które możesz nawet wykonywać w pracy poszukaj na necie na pewno coś znajdziesz:tak:ja też musze popracowac nad cycami bo nie dość że rozmiarowo nikłe to jeszcze jak naleśniki:-p

Ja ostatnio nie udzielam się na tym wątku bo mi wstyd od paru dni nie ćwicze :zawstydzona/y: jakoś z czasem nie mogę się pozbierać ale dietę nadal trzymam:tak:

Dominique gratulacje:-) a co ćwiczysz??

myślicie że na jednego batonika fitness dziennie można sobie pozwolić?? ma tylko 90kcal:-p
Mada, lepiej zebys zjadla jednego batonika fitness dziennie albo chociaz co drugi dzien niz w pewnym momencie mialabys nie wytrzymac i rzucic sie na cos slodkiego i objesc jak wsciekla :-) Ja daje Ci dyspense :-p
A jesli chodzi o cwiczenia to zawsze jest cos, bo jeszcze nie zaczelam...
Leyna, z cycami Cie rozumiem, mi juz zwisaja i powiewaja w okolicach pasa, zwlaszcza, ze nie mam na siebie stanika za wyjatkiem jednego i to cholernie niewygodnego, wiec nosze go jak najmniej... Musialabym najpierw schusc zeby i cyce mi zlecialy chociaz ze dwa rozmiary... Hehe, i mysle sobie, ze tyle kobiet jest na swiecie pragnacych miec chociaz troszke wieksze piersi, a ja tu marudze, ze za wielkie mam :-D

HELP! HILFE! AIUTO! AU SECOURS! (tłumaczę ;-) Ratunku! Ratunku! Ratunku! Ratunku!)

zrobiłam wczoraj rekonesans mojej osoby w lustrze i jestem załamana :baffled: ja nie mam cycków tylko obwisłe takie cóś - obrzydliwe :-( gdzie się podziało moje jędrne 75C?! :wściekła/y: zamiast niego w miejscu piersi mam nieokreślonego rozmiaru (bo coraz mniej mleka to coraz mniejsze) zwisające fałdy skóry :wściekła/y:
czy jest coś co pomoże mi przywrócić cycki choć ciut do poprzedniego stanu? :szok: dziewczyny - błagam - POMOCY!
hhhhhhhmmmm leyna wyobraż sobie jak wyglądaja moje po 2 dzieci. normalnie jak w tym dowcipie"piery do brzucha,brzuch do warg( pipki),wary do kolan":laugh2: :laugh2: :laugh2:
zwłaszcza ze zawsze miałam duża 3 albo 4.:-D

Leyna chyba musisz się pogodzić z tym co jest;-) po pierwsze z inwestuj w dobry cyckonosz, a po drugie jak skończysz karmić, kremik na ujędrnienie, i wcale nie musi być kosmicznie dorgi, ja też po dwójce dzieciaczków nie jestem zadowolona z tego co mi wisi pod pachami, ale trza się jakoś ratować, na razie smaruję kremem z erisa (takie różowe opakowanie), nie wiem ile kosztował, bo dostałam od babci (84 lata:baffled:) mojego chłopa, ktoś jej chyba doradził, żeby taki kupiła, albo co.... a jeżeli możesz sobie pozwolić na basen... to na pewno będzie duża poprawa:-D:-D:-D

kobitki nie pocieszajcie mnie tylko konkretne rady pliz :tak:

Bedytko - basen fajna rzecz, ale moje oczy i włosy nie tolerują chloru :-(

reklama
Do góry