redaktorka
MAMA BAMBOOCHA
no i ja podobnych rozmiarów jestem:-), mam 175 i 69 i też mam bmi 22, więc wszystko w normie, ale ja w ciąży do 90 dobiłam więc miałam co zrzucać;-)
a teraz dokładnie jak Leyna chciałabym troszkę inaczej tłuszczyk rozmieścić;-)
zapisałam się znowu na vacumed, zobaczymy czy jeszcze jakieś efekty będą, po porzednim razie bardzo zmniejszył mi się celulit i skóra wygładziła, ciekawe czy można bardziej![]()
przypomnijcie mi jak sie mierzy te cale BMI co przez co sie mnozy,. dzieli..... Bedyta wez mnie ze soba!!!!w kazimierzu bylo extra, wiec na vacu tez moze byc fajowo;-)

pod koniec ciazy mialam na stanie 96 kg
mala wazyla 4 180 wiec, sam porod scgagnal ze mnie 10 kg, potem przez miesiac meczylam sie z goraczka i chudlam jak szalona.....teraz troche przystopowalo, moim problemem jest niestety brzuch, ktory jest tzw. wysoki dzieki noszeniu biodrowek, i teraz te biodrowki mi go podtrzymuja
a ze mam skore, podatna na rozstepy, wiec zafundowalam sobie pod koniec ciazy piekny rozstep z lewej str.... i skore mam bardzo rozciagnieta
wiec u mnie przydaly by sie cwiczenia, przydalyby sie ale do wyginania cialem mi jeszcze daleko.............. nie przeszkodzilo mi to jednak ostanio wlozyc 2 czesciowy kostium
oczywiscie na plazy polowa ludzi to rodzina byla